Etikettpysselhörnan
Läst 933 ggr
Eda
Eda 
2018-12-09, 09:33

En dag i en katts liv, målarbok

Foto: Paginas bildarkiv

När jag häromdagen uppdaterade mitt blogginlägg om målarböcker hittade jag bl.a. En dag i en katts liv, 2016, Jin Kong Hye, ISBN: 9789163612589 

”Den här charmiga och ovanliga målarboken återger en dag i katten Bonos liv. Från det att hon vaknar på morgonen och leker med ett par tofflor, till tuppluren efter lunch och tvättningsproceduren på kvällen. Alla Bonos härliga ögonblick har fångats här och är redo att färgläggas. 

Som bonus innehåller illustrationerna också dolda figurer allt från fiskar till ugglor som du upptäcker när du börjar färglägga dem. Och som en extra bonus finns i slutet av boken klipp- lim- och vikbara figurer som möjliggör byggandet av eget brev, kuvert, ask och kattleksak. 

Om författaren: Kong Hye Jin är illustratör och ägare till katten Bono. Hon gillar att observera och skildra djur och natur. 

Bono tycker om strimlat kycklingkött, alla typer av skor, att ligga i solen, sitta i fönstret och titta, att bli smekt på ryggen medan hon äter och att leka med toarullen. Hon tycker inte om smutsiga badrum, ljudet från dammsugaren eller hårtorken, att bada och när matte inte är hemma.” 

**Målarböcker för vuxna och förtryckta canvasdukar. Del 2.  
**https://handikapptips.wordpress.com/2018/12/03/malarbocker-for-vuxna-och-fortryckta-canvasdukar-del-2/

♿ Blogg om hjälpmedel & aktiviteter vid funktionsnedsättning. www.handikapptips.wordpress.com

👗 Blogg om tips på kläder & handarbeten vid funktionsnedsättning. www.textilochtips.wordpress.com

🌺Bloggarna är ideella och har ingen ersättning från butiker.

Upp till toppen