04 - Tillbehör & Utrustning

Kattmöbel intressekoll

2020-03-02 20:34 #0 av: Caf_Roy

Jag har skissat på en kattmöbel jag skulle vilja bygga men har inte plats för den själv, så tänkte sondera marknaden lite och se om det är något folk skulle vara intresserade av, hur mycket ni tror att jag skulle kunna få för den och om någon skulle vilja köpa den själv?
Den kommer byggas med en Kallax hylla från Ikea som grund och vara mycket stadigare och mer hållbar än vanliga kattmöbler med utbytbara klösdelar. Dessutom tar den mindre plats och kan både stå mot en vägg, i ett hörn eller fungera som rumsavskiljare.
Upp till 7 sovplatser, 2 skåp för tex förvaring av godis / toaspade och halva "fotninja-tunneln" längst ner kan göras som dold plats för toalådan istället.
Vad tror ni?

Anmäl
2020-03-18 14:59 #1 av: LolloB

Om jag skulle ha katt och plats så skulle jag ha köpt den direkt!Skrattar Cool grej alltsåCool

Anmäl
2020-03-19 15:27 #2 av: Chieko

Det ser ut som ett väldigt kul projekt, men du skulle behöva göra den väldigt välgjord för att jag skulle vilja betala så att du faktiskt tjänar på det, eller kanske ens går +-0 i utgifter. En kallax och alla material som går åt kommer kosta en del!

/Karin
Medarbetare på rexkanin.ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.