04 - Tillbehör & Utrustning

Transporttips

2019-06-06 14:54 #0 av: Clarissa

Jag åker ganska ofta tåg med mina katter och känner att jag behöver lösa sättet att transportera dom på då det blir både tungt och svårt att få med sig två burar med sammanlagt tolv kilo katter samt annan packning.
Någon som har något tips på hur man kan förenkla det hela, kanske bygga ihop någon egen vagn eller liknande att dra dom på? Har kollat på såna burar som ser ut som barnvagnar och liknande men då mina katter är för stora för att få plats båda två i en så fungerar inte det. :(

Har idag tygburar till dom, men tänker att det kanske kan vara smidigare att ha "hårda" burar som kan staplas på varandra om man måste? Kanske en lastkärra eller vad dom nu heter, tror ni det kan funka? 🤔
Har ni några bra tips så får ni jättegärna ge dom till mig, ska ut och åka om några veckor igen och hade verkligen behövt lösa det tills dess.

Anmäl
2019-06-06 15:18 #1 av: annzoo

Pirra och stapla dem på varandra?

Anmäl
2019-06-06 15:23 #2 av: Herveaux

Jag har sett kattägare resa med två hårda burar staplade på varandra och fastsurrade på en pirra, såg rätt så smidigt ut. 

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-06-06 15:24 #3 av: annzoo

Det finns ju även ryggsäck och burar med hjul. https://www.zoo.se/produkter/katt-kattbutik-online/kattburar-vaskor-transporter-for-katter/transportvaskor-kattvaskor-ryggsackar-for-katter.html

Anmäl
2019-06-06 16:07 #4 av: MonicaLagerquist

Jag skulle satsa på att köpa en ändra barnvagnsunderede och ställa burarna på den. Lättare att lyfta av och på tåget än en pirra.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.