00 - Allmänt kattprat

Katt skriker konstant

2017-10-05 19:33 #0 av: lunaaa

Hej!
Flyttade till ett lägenhetsområde i maj och det finns en katt som skriker jättehögt praktiskt sett varje dag! Den är en vanlig bondkatt och brukar gå runt i lägenhetsområdet samt hamna i ganska brutala slagsmål med grannkatterna. Saken är den att denna katt skriker varje nästan dag och jättehögt, den har gjort det sen vi flyttade in. Jag vet inte om den är hemlös eller om den har någon ägare, blir orolig ifall den typ är rädd/har ont eller inte kan hitta hem och därför skriker.. (det är inte att den löper då den skriker varje dag i veckor)

Anmäl
2017-10-05 20:43 #1 av: Uppkatten

Sätt upp lappar i området där du efterlyser kattens ägare/uppgifter om katten. Skriv att du är orolig för katten och vill få veta var den hör hemma/att den har någonstans att bo. Dock rätt vanligt med busringningar när man annonserar efter ägare o s v, så var lite förberedd på ev. trista tfn-samtal.

Sajtvärd för Hittekatter i Fokus. Medarbetare på Katter i Fokus.

Anmäl
2017-10-05 20:52 #2 av: annzoo

Den kan ju ha fastnat i löp... lappa och efterlys ev ägare

Anmäl
2017-10-05 22:13 #3 av: Dimocarpus

Kolla upp om den är chippad. Fråga runt i grannskapet.

The goal with freedom of speech is not to convince others to think like you, the goal is to spread the message so that people can decide what's right.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.