00 - Allmänt kattprat

Kattvakt 5-31 januari (Sthlms/Uppsala län)

2016-12-20 22:03 #0 av: mitzerl

Vi skall till Thailand i januari och skulle behöva kattvakt. Det blir ju kattpensionat i värsta fall, men tänkte höra mig för så här först. Kattpensionat blir dyrt för 3,5 månad. 5-31 januari.

Kanske någon som funderar på att skaffa sig katt och vill "öva" lite? Skulle ju vara ett perfekt tillfälle för någon som ännu inte skaffat katt och som vill pröva på ett tag hur det är. Sparven är en 8-årig ragdolltös som är väldigt lättsam att ha att göra med. Inga sjukdomar, inga mediciner. Självklart vaccinerad. Hon är lite rädd för små barn som kan vara oberäkneliga och lite ivriga med att komma nära. Så bör nog inte finnas barn under 6 år i familjen. Hon är lite reserverad av sig, men absolut inte skygg. Hon är ingen knäknatt, men älskar att vara med i samma rum och sitta i samma soffa. 

Typ Stockholms eller Uppsala län. Vi bor själva i Stockholm.
Någon här som är intresserad eller någon som känner någon?

Anmäl
2016-12-20 23:43 #1 av: vendelay

Finns faktiskt företag i Stockholm som arbetar med just kattvakt, googla på det om det är något du skulle kunna tänka dig att vara intresserad av!

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-12-21 20:21 #2 av: mitzerl

jag googlade på kattvaktsföretag men fick inte upp så särskilt mycket. Fanns någon som åker hem och kattvaktar, men det kan ju inte bli aktuellt under så lång tid som 3.5 vecka. Och företag som kattvaktar, är väl egentligen samma sak som kattpensionat typ. Och det har vi kollat upp. Vill utröna möjligheten till privat kattvakt först. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.