02 - Hälsa, Beteende, Kosthållning

Avföring (katt)

2016-12-06 21:36 #0 av: Bill&Bull

Inget kattbajs luktar väl gott, men min katt va på toa och bajset var lite löst, inte rinnande men inte fast heller men det jag reagera på var doften. Obeskrivligt!
Vad jag vet har hon inte fått i sig nåt konstigt, är som vanligt annars. Vad kan jag ge henne att äta? Om jag fastar henne kommer hon nog bli galen för hon är noga med att säga till när hon är hungrig.

Anmäl
2016-12-06 21:47 #1 av: Tjeja

Ge henne bara hennes vanliga mat som vanligt. Det är det snällaste så länge magen inte pajat fullständigt med bara diarréer.

Hon har väl lyckats pilla i sig något olämpligt som hon lyckats komma åt på något vis. Sånt händer lätt om man spillt något på golvet eller har något litet kladdig disk kvar som katten smaskat på etc.

Du skriver att det inte är total diarré så jag tror ärligt talat inte att det är någon fara. Släng bajset och ut med bajspåsen till soporna helt enkelt bara.

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.