01 - Avel, Genetik, Uppfödning

Sibirisk katt/Neva Masquerade

2015-11-20 13:22 #0 av: Sashhi

Ja, nu är det så att mamma har förlorat sin neva till lymfom. Det kommer ta ett bra tag innan hon skaffar en ny sibbe/neva (vi har tidigare bara haft nevor) självklart, men hon har sagt att hon fortfarande vill ha en katt. Det känns inte rätt utan en katt i hemmet, och att denna ska då hedra den lille katten som dött. Detta är alltså inget brådskande, men jag vill hjälpa henne så gott det går att inte råka illa ut med nästa katt när hon väl är redo.

Har ni några rekommendationer på uppfödare som är bra/vilka man ska undvika? Vet att man inte ska köpa dem utan stamtavla osv. Ni kan ju skicka PM om det känns som att hänga ut folk eller så.  De vi har köpt från tidigare har varit underbara med trevliga katter och trevliga personer bakom uppfödningen, men man vet ju aldrig om de kommer ha kullar när mamma börjar bli redo, så jag vill gärna ha information om andra uppfödare också.

Tack på förhand!

Anmäl
2015-11-20 13:40 #1 av: ElisabethB

Har inte köpt av AgnetaB här på ifokus, men tänkte köpa en till katt vilket inte blev av. Däremot fick jag ett väldigt positivt intryck av henne. Hon föder upp skogisar och sibbar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.