Annons:
Etiketterhälsabeteendekosthållning
Läst 1220 ggr
Pia-69
2019-06-14, 08:01

Kokosolja!

Med anledning av denna tråd,

https://katter.ifokus.se/discussions/5c9f37de8e0e74414b004634-fastingar?discussions-3

Har jag nu provat kokosolja mot fästingar, och jag måste säga att det fungerar över förväntan! Har provat nu i snart tre veckor och har endast plockat 2 små fästingar på kinden på katten. Kletar in lite i nacken, under hakan och lite på frambenen. Pälsen blir ganska ful och fet men det är det ju värt om han slipper fästingarna.

Beställde från länken nedan och fick hem oljan redan dagen efter!

https://www.meds.se/biofood-kokosolja-extra-virgin-250-ml?gclid=EAIaIQobChMI6OGyxNq94gIViNOyCh2ylAsmEAQYAyABEgIBtPD_BwE#


Cats are like Potato Chips, You can't just have one!

Välkommen till Katter iFokus, sajten för kattintresserade! Här är det tänkt att alla kattintresserade skall kunna läsa om och diskutera kring olika kattrelaterade ämnen, och lite till. Vi har en levande och öppen diskussion med såväl nya som gamla som blivande kattägare. Stämningen hos Katter iFokus är härlig och generös! I vårt forum finns flera vitt skilda grupper, även sådana som avhandlar djur-frågor i största allmänhet, relationen mellan djur & människor m m och inte minst några exklusiva trådar för endast medlemmar - så vad hindrar dig från att också bli en av oss, välkommen in i gänget!
  • Redigerat 2022-03-28, 07:40 av OberonsMatte
Annons:
[Forest]
2019-06-14, 10:07
#1

Vi har långhårig katt som går ut och pudlar så kokosolja är inget jag skulle smeta på pga pälsarna. Brukar för visso raka ner Bamse då han ändå får tovor blir det så igen trots ihärdigt försök i kamma honom så ska jag testa kokosolja. Jag har kört med det på hästarna och tyckte det hjälpte lite även på dom har dock alltid haft preparat mot flugor och fästingar  :)

Upp till toppen
Annons: