En kattunges uppväxt

Kap 6 4 veckor fyllda

2005-11-23 03:57 #0 av: Pia

...och äventyrarna pinnar på så fort benen bär numera.

Tiden rinner iväg, tänk att det redan är fyra veckor sedan de små liven föddes! Tre månader, det är en evighetslång tid känns det som till en början, men ack vad tiden går fort...

Nu har de hunnit kravla ur lådan, sprungit långdistans (halkat iväg under skrivbordshurts, rundat hurtsben, kommit fram bakom bolådan och hasat fram under korgstol för att komma tillbaka till mål), varit i öknen (placerats i kattlådan, kissat små yttepytte kissklumpar och ätit sand), ätit gourmetmåltid (mjukost på tub, följt av osötad majsvälling. Har avnjutits med varierande framgång...) och hälsat på sin blivande mentor (husets näst yngste fyrbenta invånare, Pelle Svensson 7 månader gammal).

Snart tror jag bestämt det är dags för dem att stifta bekantskap med husets övriga katter, för att inte tala om den vilda vargen (husets hund, Malte, i storlek ungefär som en skokartong).

För att inte tala om årets julfotosession som skall gå av stapeln också. Med "riktig" kamera och inget digitalt tjafs, för hemmabruks kattfotografering är en systemkamera helt ovärderlig. Främst på äventyrliga kattungar med mycket spring i benen, och alldeles för mycket att göra på alldeles för lite tid.... Skärpan hamnar lite hur den vill kan man väl säga... (på fotot överst syns Rutger och underst Rupert, 4 veckor gamla).

Oj, vad livet är fyllt av äventyr när man är riktigt, riktigt liten!

Av: Pia

Datum för publicering

  • 2005-11-23
Anmäl
2005-11-24 22:19 #1 av: johan

Vilka godingar! Skulle verkligen vilja ha katt, men allergier har alltid satt stopp för sånt mys.

Anmäl
2005-11-24 22:46 #2 av: Pia

Åh, det måste vara otroligt svårt att finna sig i pälsdjursallergi! Jag har hört mycket om hyposensibilisering, undrar om det är en väl fungerande metod? 

Anmäl
2005-11-30 17:26 #3 av: Saber

Dom är så söta Pia, fortästt med att beskriva deras uppväxt.

Anmäl
2005-11-30 18:34 #4 av: Pia

Tack saber, just nu är det svåraste att få dem att stanna på bild:) Men det kommer...:)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.