Mat

Julfirande

2005-11-01 00:28 #0 av: Pia

Julen närmar sig med stormsteg, även om vädret vill annat, vad får Era katter festa på till jul?

Säga vad man vill om julen, en chans att låta även kisse fira lite extra med god mat är det i varje fall:) Här är ett exempel på vad min katter fick en jul - The Purrfect Christmas med kalkon och tranbärssås. Åh så gott det var! Hittade burken (Spiller's) i England, och har aldrig hittat den igen tyvärr. Numera har den rengjorda burken tjänst som pennburk som synes och minner om den där alldeles purrrfecta julen.

Mina katter får numera kalasa på lite allt möjligt till jul, men jag tror rostbiff är en överlägsen favorit för finsmakare på fyra ben:)

Vad brukar ni ge era katter till jul?

Av: Pia

Datum för publicering

  • 2005-10-31
Anmäl
2005-11-25 19:23 #1 av: Nosen1

Här blir det RC Persian 30 för hela slanten.... kanske tomten kommer med en räka till några och kokt vitfisk till andra.....??? Vem vet!

Anmäl
2005-12-08 16:17 #2 av: figaro

Jag ger Sigge allt möjligt till julen, men det får inte bli för feta saker och absolut inte vad vi människor klassar som godis, dvs choklad (som är direkt farligt) och dylikt. Han älskar tonfisk så det får han, även lite lax. 

Tack för tipset med rostbiffen, jag ska prova det nu i jul!Glad 

Mvh, figaro.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.