En kattunges uppväxt

Kap 5 Hipp hipp!

2005-11-15 15:43 #0 av: Pia

Idag fyller Rupert och Rutger 3 veckor och äventyren har minsann redan börjat...

 

Rutger, tre veckor, under kombinerad ballongfärd & bergsbestigning

Idag fyller de små kramgo'a grabbarna 3 veckor. Vad skall man fira med då? Blir nog inte så mycket annat än att det är dags att installera katthagen så de kan göra små väl begränsade utflykter i näromgivningen. 

Häromdagen var det dock stora äventyr på gång, först blev det ballongflygning (resa i liten korg högt över golvet), sedan bergsbestigning (korgen ställdes på köksbordet) och sist men inte minst en stor social tillställning (besökare fick oja sig över de små charmörerna). Det var sanslöst utmattande tyckte både Rupert och Rutger, så det var riktigt tryggt och skönt att komma tillbaka till mamma och bolådan!

Rupert, tre veckor, i äventyrskorgen 

Dagen därpå sög det visst i äventyrstarmen igen, båda ville kravla sig ur bolådan för att välkomna besökare, men hindrades varsamt av mamma Greta som strategiskt öppnade mjölkbaren. Rupert, som numera väger 500 gram, är naturligtvis aldrig sen att tacka nej till ett sådant oemotståndligt erbjudande och låg strax med rund, rund, varmgo' mage i vädret. Inte heller Rutger, som ligger ca 100 gram efter Rupert i viktligan, var sen att tacka nej till utbudet. Visst är det skönt så länge de är så lättdistraherande... 

Av: Pia

Datum för publicering

  • 2005-11-15
Anmäl
2005-11-16 19:32 #1 av: Staffan

Härligt att få följa med så här under den första tiden - som en liten ballongfärd det också... :)

// staffan

Anmäl
2005-11-18 14:03 #2 av: Saber

Mycket bra och otroligt söta bilder på kattungarna.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.