En kattunges uppväxt

Kap 8 Åka sko

2005-12-07 16:09 #0 av: Pia

I stora vida världen, utanför kattungerummet där Rupert och Rutger bor, finns stora, farliga, vilda djur...

Förutom lite snabbutflykter i hallen på darriga, knubbiga kattbebbe-ben så blev det idag, sent omsider, dags för första stora utflykten i vida världen (resa i stor sko till soffa i vardagsrummet). Husets stora, farliga varg såg på en gång att något extra kul var på gång och skuttade uppspelt framför skobärarens fötter. "Äntligen något att sätta tänderna i!"

Mötet med Vargen blev en suddig historia.

Väl ute i världen, redo att ta sina första kliv på jungfrulig mark, valde Rutger att flamsa runt i den stora skon, som tydligen var mycket roligare än att kolla de spännande omgivningarna...

Rutger 6 veckor.

Rupert 6 veckor, på väg ut ur bilden. 

Medan Rupert gjorde några trevande försök att bekanta sig med soffa, golv och nya, fyrfota vänner. Ingen förutom Vargen var väl särdeles intresserad av den lille krabaten...

*Suck, äääännu ett jobbigt gäng småttisar som stör friden, inkräktar på andelen mat och som man måste stå ut med tills de ääääntligen flyttar hemifrån...*

Efter ett tag tyckte dock mamma Greta att det var dags att åka hem, det var mat-dags (mmm, makrill i tomatsås...). Så äventyrarna fick ta plats i sko för retur-resan.

Av: Pia

Datum för publicering

  • 2005-12-07
Anmäl
2005-12-13 14:39 #1 av: Pelle

Jag är väldigt nyfiken på den där vargen, vad är det för ngt? läser varje kapitel med spänning, och följer utvecklingen slaviskt.

Anmäl
2005-12-13 17:15 #2 av: Pia

Vargen är en liten konstig pälsig, aktiv sak, jag vet inte riktigt när den flyttade in, en dag var den bara här och vägrar flytta på sig... Den är riktigt farlig och överfaller besökare:) Vargen kanske skall få en egen serie?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.