Annons:
Etiketterartiklaren-kattunges-uppväxt
Läst 5191 ggr
Pia
11/30/05, 10:32 PM

Kap 7 Puss & kram

Att vara liten, mjuk och sockersöt är inte alltid lätt...

Nu har Rupert och Rutger (eller Ruppe och Tutte som de kallas till vardags. Dock har jag börjat fundera på det lämpliga med det sistnämnda namnet…) uppnått en ansenlig ålder av fem veckor och de är både påhittiga och sanslöst kramgo'a!

De kilar runt på små krumma ben och utstöter små kuttrande ljud under överinseende av mor Greta, mormorsmor Ida och mentor Pelle. Pelle, vars spirande moderskänslor (…), ibland gör att han tar ett stadigt nackgrepp när de leker som värst, och bär med sig dem så de lugnar ned sig lite.

Nej jag vill inte vara still…

Ruppe och Tutte har även träffat vargen, en liten snäll och glad varg som tyckte de var två små himla kul prylar. Småkillarna besvarade intresset med lätt skräckblandad förtjusning…

Gourmetmåltider blir det mest varje dag, det är viktigt att behålla rondör och pondus, majsvälling, mjukost, torrfoder, makrill i tomatsås (sååå gott…) och burkmat för små juniorer. Det mesta äts med god aptit.

Det som är mest jobbigt i tillvaron för Ruppe och Tutte just nu, är nog ändå de där stora tvåbenta jättarna, som envisas med att pussas och kramas eländigt mycket… Har ju inte tid, har för mycket på gång, massor av viktiga uppdrag som måste utföras omedelbums, vill inte bli pussad mer… Jag hatar pussar!

Men vad spelar väl det för roll, när man är en liten kramgo' dunboll med knubbig mage som platsar i en människohand, då får man faktiskt stå ut med dylikt, så det så!

Rupert & Rutger, ca 5 veckor gamla.

Av: Pia

Datum för publicering

  • 2005-11-30
Annons:
Pernilla
11/30/05, 11:29 PM
#1

Åååh, Pia! De är helt fantastiska de små liven! Vill omedelbart klappa på dem! Mera texter, mera bilder! Meeera!

//Allergikern

Pia
12/1/05, 7:28 AM
#2

*S* Ja jag skall försöka plåta mera *lovar* men det är verkligen attans svårt med digitalkameran och blixt:( För man vill ju ha lite färskt och nytaget att visa upp liksom:)

Saber
12/1/05, 3:01 PM
#3

Fortfande mycket bra och kul läsning Pia.

Pia
12/1/05, 11:34 PM
#4

Tack, saber, fortsättning följer…:)

Upp till toppen
Annons: